Glömde att..

Btw så vill jag säga att det kommer upp en ny design så fort jag är klar med den, känner att det behövs.. öh.. ja det var typ det..

(Och det här gäller alltså inte alla som läser min blogg, ni vet villka ni är)Sen så förstår jag om ni är arga på mig för att det inte blev något här ikväll men ni har knappt hört av er till mig under hela det här året, och det är inte en ursäkt att jag inte har varit ute. Jag har en mobil och det är bara att höra av sig om man vill träffa mig, visst en ursäkt kanske att jag inte har hört av mig speciellt mycket men jag kan säga ärligt att jag tröttnade på att höra av mig när jag aldrig fick några svar ifrån någon. Ni kanske tror att jag blivit den där tråkiga personen som bara vill sitta inne och spela, men så är det egentligen inte. Visst tycker jag det är skönt att ta det lugnt och sitta hemma med min pojkvän och spela wow, men jag kommer gärna ut och träffar folk som ber mig att komma ut.
Känner mig lite krossad eftersom att förut när jag skulle göra något speciellt osv så räknade jag alltid in er i allt, men jag fick liksom ingenting tillbaka för det. Men nu är det snart ett nytt år, nya dagar osv.. Anyway så blir jag väldigt glad om någon människa hör av sig idag/kväll, annars så önskar jag er ett gott nytt år nu i alla fall. :)
Old pics <3